sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Cum sa renunti la fumat. CigStar

Ma adresez acum doar celor cu vicii si anume la fumatori. Cati dintre dvs. nu ati inceput sa fumati doar pentru a face parte dintr-un anumit grup, de a parea mai duri sau pur si simplu pentru a impresiona pe cineva. Altii au ajuns fumatori activi poate doar in urma unui pariu si au ajuns in momentul in care a renunta nu mai e atat de usor cum parea. Majoritatea sunt de parere ca au ambitia necesara pentru a renunta oricand doresc. Chiar crezi ca poti sa reusesti?!? Gadeste-te cat de multe persoane au de suferit datorita obiceiurilor tale daunatoare si cat de mult iti afecteaza acestea viata. Este demonstrat stiintific ca fumatul pasiv este mult mai daunator decat cel activ. Cat de mult te intereseaza sanatatea celor din jur?
Din fericire s-a descoperit modalitatea ce te poate ajuta fara prea multa bataie de cap: CigStar! Desi intial aceasta se putea procura doar din India a ajuns recent si in Romania la pretul de "doar" 179 RON. Avand in vedere ca preturile pentru un pachet de tigari incep sa cresca constant( majoritatea costa in jur de 10 RON) credeti ca puteti face sacrificiul de a procura una dintre aceste miraculoase tigari? Cu ajutorul unui dispozitiv de tip e-cigarette puteti renunta la fumat definitiv sau puteti continua sa fumati sanatos. Beneficiile aduse atat sanatatii dumneavoastra cat si bugetului vor fi semnificative.


Un comentariu:

  1. WoW! Asta da inventie; intr-un fel ii ajuta si pe fumatori, ca fumeaza "sanatos", dar si pe nefumatori care nu mai trebuie sa suporte si sa inhaleze fumul.

    RăspundețiȘtergere